Επιχειρηματικότητα στην τοπική κοινωνία εν μέσω πανδημίας | Video

Η διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «Επιχειρηματικότητα στην τοπική κοινωνία εν μέσω πανδημίας», πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου με ιδιαίτερη επιτυχία.

Το panel των ομιλητών περιλάμβανε τον κ. Νταβέλη Αχιλλέα, Πρόεδρο του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, τον κ. Παπαδόπουλο Χαράλαμπο, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, τον κ. Γιαλαμά Ιωάννη, Operations Manager στην Dr. Button, τον κ. Μεταξά Θεόδωρο, Αναπληρωτή Καθηγητή Οικονομικής Ανάπτυξης του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς και την κα. Αργυροπούλου Λώρα, Marketing & Communication Strategist.

Μέσα από εμπεριστατωμένες και ενθαρρυντικές ομιλίες, αναδείχθηκε μία γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση, ανταλλάχθηκαν χρήσιμες απόψεις και διατυπώθηκαν προτάσεις σε θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό και την καινοτομία.

Ευχή όλων είναι, η διαδικτυακή αυτή συζήτηση να αποτελέσει την αρχή για περισσότερες συζητήσεις, συνέργειες και δράσεις στο μέλλον. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή συζήτηση εδω:

Η εκδήλωση αποτελεί δράση της Επιτροπής Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ανάπτυξης του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λάρισας (ΔΣΝΛ)